&

Ședința de consultanță pentru ținuta de mire

Află în doar 40 de minute ce greșeli vestimentare să eviți în contextul nunții tale și care sunt cele 5 elemente care te vor face pe tine un mire memorabil.

Putem să oferim un număr de 15 ședințe gratuite lunar. Completează quiz-ul și vezi dacă te califici.

În loc să petreci mult timp căutând pe internet sfaturi și păreri neavizate și să petreci și mai mult timp luând la pas magazinele și târgurile, poți să participi la o ședință de consultanță online în care vei primi o soluție cu adevărat potrivită ție și evenimentului tău.

Mihai Irimia

Expert în cod vestimentar și compoziție vizuală

4 motive pentru care poți fi sigur că primești răspunsul la toate întrebările tale

1 Am petrecut ultimii 15 ani specializându-mă în domeniul vestimentar masculin.

2 Prima mea diploma este de artist plastic, ceea ce îmi oferă posibilitatea să îți creez o compoziție vestimentară armonioasă.

3 Apoi m-am specializat în codul vestimentar, ceea ce pe tine te asigură că nu îți voi face recomandări greșite cum primești adesea în magazine.

4 Mai departe am descifrat secretele croitoriei masculine, ceea înseamnă că îți voi putea face recomandări de croieli care se potrivesc tipului tău de corp și recomandări de țesături care se potrivesc stilului tău și destinației pe care o alegi pentru costumul tău.

Experiența mea pe scurt

Am oferit consultanță pentru șefi de stat, priminiștri și alte persoane pentru care eticheta vestimentară este deosebit de importantă.

Am creat album The Art of the Suit împreună cu domnul Bernhard Roetzel, cel mai cunoscut autor la nivel mondial din domeniul vestimentației masculine.

Am dezvoltat programul MenStyleGuide. Un curs video online despre codul vestimentar în business și am susținut seminarii și workshop-uri pe această temă în marile orașe din România.

Am colaborat cu 8 companii din domeniul vestimentației masculine, din București și din toată țara. Am oferit consultanță și training consultanților și clienților lor.

Am construit un atelier de croitorie tradițională bespoke de la 0.
Am creat un atelier autentic de croitorie la comandă în București pornind de la desenarea croielii și până la vizitarea celor mai cunoscute țesătorii din Italia.

Am lucrat cu cel mai mare producător de costume din Europa.
O compania care produce 1 milion de costume pe an.

Am consultat sute și am inspirat mii de bărbați în a lua cea mai bună decizie pentru ținuta lor personală, profesională sau pentru ținuta de mire.

Ce spun cei care au primit consultanță de la mine?

Dupa mai multe cautari am ajuns la Manhitects. Rezultatul, unul de care am fost extrem de multumit, a reusit sa atraga atentia. … Pot spune ca am si invatat despre eticheta si vestimentatie.
A fost o experienta foarte placuta.

Alexandru Alexe – București

Pentru mine întâlnirea cu Mihai a fost extraordinară. Recomand cu multă căldură!!
Bogdan Preda – București

Aș vrea să îți mulțumesc din suflet. M-am simțit bine în hainele mele și nu cred că am fost apreciat atât de mult niciodată pentru deciziile pe care le-am luat.
Mihai Vornic – Cluj-Napoca

A fost extraordinar de folositor. M-am uitat de 14 ori pe planul ținutei mele pe care mi l-ai trimis. Îți mulțumesc foarte mult.
Paul Rizea – București

Pe mine m-a ajutat cel mai mult să îmi dau seama ce vreau :)))))) Știu că sună ciudat, dar nu aveam nici o idee despre costumul de ginerică, doar ce am mai văzut pe la nunți. E clar.. dacă vrei să arăți impecabil cu Mihai trebuie să vorbești.
Geo Manuel – București

Simplu și la subiect. Dacă știam de soluția asta nu mai mergeam eu pe la toate târgurile. : )
Daniel S. – Iași

Mulțumesc pentru timpul acordat. A fost o experiență simpli și eficientă. Mă bucur că am ajuns la Manhitects și că Mihai ne-a condus într-o discuție care m-a lămurit clar ce anume îmi doream și cum să se potrivească costumul meu cu restul nunții.
Radu Manolescu – București

Mie îmi place foarte mult când întâlnesc oameni cu pasiune cum este Mihai. Se vede că face această meserie cu drag și că a ajuns să cunoască toate lucrurile pe care nici nu ți le imaginezi la început.
A fost o întâlnire în care am învățat cât din 10 cărți. Mi-ar plăcea ca toți prietenii mei care se însoară să aibă parte de așa ceva.

Radu F. – București

Minunat!! N-am crezut că va fi așa interesantă partea asta cu costumul de nuntă. Recomand!
Ilie Popa – Cluj-Napoca

A fost perfect. Ai avut dreptate cu costumul cu papion. Și cu celelalte la fel. M-am simțit cel mai bine și nu am crezut. Am să te recomand tuturor.
Ioan Mirea – București

Ședința de consultanță pentru ținuta de mire

Află în doar 40 de minute ce greșeli vestimentare să eviți în contextul nunții tale și care sunt cele 5 elemente care te vor face pe tine un mire memorabil.

Completează quiz-ul și vezi dacă te califici pentru o ședință gratuită.