Asigură-te că vei avea o ținută de mire memorabilă.

În doar 30 de minute poți verifica online cele 5 elemente ale ținutei tale de mire, împreună cu un mine, prin Sistemul MANHITECTS de Arhitectură de Imagine pentru Ceremonie.

Cum știi dacă este pentru tine acest serviciu?

 • Nu te simți în largul tău când te gândești la ținuta ta de mire și ți-e frică că ai putea să iei decizii regretabile
 • Te bazezi pe viitoarea ta soție, dar totuși ți-ar plăcea să o surprinzi.
 • Cu toate acestea, nici ea nu este sigură în cele mai mici detalii.
 • Nu știi care este cel mai potrivit loc în care să-ți faci costumul de mire.
 • Te gândești cu groază cât ai de mers pe la magazine ca să-ți faci o părere.
 • Ți-e frică să nu iasă costumul greșit sau să plătești mai mult decât face.
 • După toată energia depusă, banii cheltuiți, ar fi păcat să primești niște haine incomode, în care nu te simți bine, și în care va trebui, totuși, să reziști în ziua nunții, de dragul celorlalți.

Ce îți oferă Sistemul MANHITECTS de Arhitectură de Imagine pentru Ceremonie?

 • Primești consultanță de top prin care te asiguri că nu faci nici o greșeală vestimentară și că iei cele mai bune decizii pentru ținuta ta de mire.
 • Tu ai controlul, poți să-ți surprinzi iubita prin deciziile pe care le iei sau poți să o implici în proces dacă dorești.
 • Pe lângă stabilirea tuturor detaliilor din ținută, primești informații despre principalele locuri în care poți să îți faci costumul de mire. Vei ști ce le diferențiază, termenii în care lucrează și la ce prețuri, fără ca tu să te deplasezi.
 • La final, deoarece vei înțelege pe deplin procesul și regulile implicate, vei purta ținuta corect și te vei simți în largul tău. Te vei putea bucura cu adevărat de frumoasa zi a nunții tale.

Despre mine

Mihai Irimia

Expert în cod vestimentar și compoziție vizuală

Am 15 ani de experiență în domeniul vestimentației masculine. În tot acest timp am oferit consultanță pornind de la colegi și prieteni până la prim-miniștri și șefi de stat. Am scris un album împreună cu Bernhard Roetzel, cel mai cunoscut expert de cod vestimentar din lume. Am organizat proiecte de educație vestimentară naționale și m-am implicat în realizarea și dezvoltarea de ateliere de croitorie în București și în țară.

Pot oferi GRATUIT doar 15 consultanțe lunar.

În cazul în care nu mai am locuri disponibile, poți să te înscrii pe listă și vom reveni când se eliberează locuri în luna următoare.

Preț consultanță – GRATUIT.

*Pot oferi GRATUIT doar 15 consultanțe lunar.

În cazul în care nu mai am locuri disponibile, poți să te înscrii pe listă și vom reveni când se eliberează locuri în luna următoare.

** Ai nevoie de minim 6 săptămâni până la data nunții.

Pot să lucrez doar cu persoane care au suficient timp pentru a pune în aplicare planul până la eveniment.

Ce spun cei care au lucrat cu mine?

Dupa mai multe cautari am ajuns la Manhitects. Rezultatul, unul de care am fost extrem de multumit … Pot spune ca am si invatat despre eticheta si vestimentatie.
A fost o experienta foarte placuta.

Alexandru Alexe – București

Pentru mine întâlnirea cu Mihai a fost extraordinară. Recomand cu multă căldură!!
Bogdan Preda – București

Aș vrea să îți mulțumesc din suflet. M-am simțit bine în hainele mele și nu cred că am fost apreciat atât de mult niciodată pentru deciziile pe care le-am luat.
Mihai Vornic – Cluj-Napoca

A fost extraordinar de folositor. M-am uitat de 14 ori pe planul ținutei mele pe care mi l-ai trimis și chiar a fost bine totul până la nodul cravatei. Îți mulțumesc foarte mult.
Paul Rizea – București

Pe mine m-a ajutat cel mai mult să îmi dau seama ce vreau :)))))) Știu că sună ciudat, dar nu aveam nici o idee despre costumul de ginerică, doar ce am mai văzut pe la nunți. E clar.. dacă vrei să arăți impecabil cu Mihai trebuie să lucrezi.
Geo Manuel – București

Simplu și la subiect. Dacă știam de soluția asta nu mai mergeam eu pe la toate târgurile. : )
Daniel S. – Iași

Mulțumesc pentru timpul acordat. A fost o experiență simplă și eficientă. Mă bucur că am ajuns la Manhitects și că Mihai ne-a condus într-o proces care m-a lămurit clar ce anume îmi doream și ca totul a ieșit mai bine decât mi-am imaginat.
Radu Manolescu – București

Mie îmi place foarte mult când întâlnesc oameni cu pasiune cum este Mihai. Se vede că face această meserie cu drag și că a ajuns să cunoască toate lucrurile pe care nici nu ți le imaginezi la început.
A fost o experiență în care am primit și am învățat multe. Mi-ar plăcea ca toți prietenii mei care se însoară să aibă parte de așa ceva.

Radu F. – București

Minunat!! N-am crezut că va fi așa interesantă partea asta cu costumul de nuntă. Recomand!
Ilie Popa – Cluj-Napoca

A fost perfect. Ai avut dreptate cu costumul cu papion. Și cu celelalte la fel. M-am simțit cel mai bine și nu am crezut. Am să te recomand tuturor.
Ioan Mirea – București